A. M. Slomek Nadkofija Maribor Slovenska kofovska Konferenca Biblija.net Radio Ognjie Exodus TV

Študentske sobe

V strogem centru mesta Maribor in v neposredni bližini večih mariborskih fakultet imamo na voljo komfortno opremljene študentske enoposteljne in dvoposteljne sobe.

Vsaka soba ima svojo lastno kopalnico, dvoposteljne imajo tudi pokrit balkon. Sobe so prostorne, svetle, udobne, z vso nujno opremo. Velikost sob od 18 m2 do 33 m2. Wi-Fi je vključen v ceno. Skupna je souporaba velike kuhinje z jedilnico, atrija za shranjevanje koles ter pralnice - sušilnice.

Lokacija: Slomškov trg 20, Maribor

Lokacija je tiha in mirna, kljub bivanju v samem središču mesta. Na istem dvorišču gostuje tudi Univerzitetna župnija Maribor, Teološka fakulteta v Ljubljani, enota Maribor in njena Knjižnica s čitalnico.

Sobe niso subvencionirane. Študenti in študentke morajo sami zaprositi za subvencijo oz. dodatek k štipendiji.

Na voljo imamo 12 sob, skupaj 17 postelj. Trenutno še imamo proste postelje in sprejemamo tudi že nove kandidate za naslednje akademsko leto.

Sprejemamo samo študentke in študente z rednim statusom, kar dokažejo z vsakoletnim potrdilom o vpisu. Pri nas lahko bivajo največ do starosti 27 let. 

Interesenti pošljite svoje motivacijsko pismo s predstavitvijo ter morebitna priporočila na župnijski elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Tukaj si lahko pogledate veljavni hišni red.

Ostale informacije in prijave v župnijski pisarni:

 logo

ga. Irena Kepe, 

e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.,                 

tel.: 02-251-8432,

gsm: 040-484-754.

 

Pogled na domovanja z dvorišča

 Enoposteljna soba v mansardi

Dvoposteljna soba  

 

Skupni prostori: kuhinja z jedilnico